Rólunk

Történetünk, filozófiánk, szenvedélyünk

Szívvel-lélekkel főzünk Neked

Szia Kedves látogató!

Az éttermünk azzal a kifejezett céllal jött létre, hogy segítséget nyújtsunk a glutén/laktóz érzékenyeknek, valamint a fogyni vágyóknak és a cukorbetegséggel küzdőknek. Mindezek mellett természetesen ételeinket bárki szívesen fogyaszthatja, ugyanis változatos, minden igényt kielégítő menüsoraink között mindenki megtalálja a kedvére való harapnivalót! Minden ételünk glutén illetve laktózmentesen készül, így tudjuk biztosítani a keresztszennyeződés elkerülését! Ennek tudatában bátran válogathatsz az étlapunkról, még ha néha elbizonytalanodsz is hidd el nekünk az első a Te egészséged! Ezért nagy odafigyeléssel dolgozunk az alapanyagok kiválasztásától kezdve a tálalással bezárólag minden munkafolyamatban!

A "Trendi menüt" neked ajánljuk, ha szereted a házias ízeket, a hagyományos ételeket.

A "Diétázó menüt" válaszd, ha cukorbetegséggel küzdesz vagy egyszerűen csak szénhidrát csökkentett ételeket szeretnél fogyasztani. ( cukorbetegség esetén vedd fel velünk a kapcsolatot nyugodtan, hiszen a személyes szénhidrát szükségletednek megfelelően is kaphatod a menüt)

A "Prémium menüt" neked találtuk ki, ha szereted az ínyenc falatokat, ha új dolgokat kóstolnál, vagy ha a hagyományosabb ételeket egy kis furfanggal elkészítve szeretnéd elfogyasztani.

Amennyiben nem szeretnéd menüben fogyasztani az ebédedet, van rá lehetőség, hogy külön külön is megrendeld.

És végezetül, de nem utolsó sorban a Standard étlapunkról pedig megkóstolhatod mennyei finom desszertjeinket, valamint egyéb állandóan elérhető főételeinket! Ha ez még nem volt elég akkor ráadásként sültes tálakat is rendelhetsz!

És mindezeket Glutén illetve Laktózmentesen valamint környezetbarát edényzetben!

A tudatosság jegyében a környezetbarát edényzetet AJÁNDÉKBA adjuk a megrendeléseidhez!

Miskolcon belül INGYENES házhozszállítással! 

(min. rendelés 1300Ft/nap/szállítás)